Villkor

Bara Vin (Vino Italiano di P.B.J.) är ett italienskt företag som arbetar med distanshandel via Bara Vin appen och baravin.nu. Bara Vin är registrerat som distansförsäljare i Sverige och betalar alla skatter såsom moms och punktskatt på det vin vi förmedlar.

Bara Vin förmedlar vin från små vingårdar runtom i Italien med hjälp av ett oberoende fraktbolag (Mailboxes).
Denna tjänst riktar sig endast till kunder som är konsumenter och är fyllda 21 år eller äldre. Produkten vi förmedlar får endast användas för privat bruk och inte säljas vidare till tredje part.

Betalning sker i förskott via vår samarbetspartner Shopify, detta enligt skatteverkets direktiv för distansförsäljning att varje leverans måste ha en köpare när varorna anländer till Sverige. Genom att använda Shopify och erlägga betalning för produkten godkänner du även Shopifys villkor!

Leverans av produkter sker genom Mailboxes och tar normalt 10 dagar från godkänd beställning. Bara Vin arbetar skyndsamt att informera kunden om eventuella leveransförseningar. Om leveransen misslyckas och detta inte beror på Bara Vin eller Mailboxes kan kunden själv komma att stå för de extra kostnader som tillkommer. Vid leverans måste giltlig id-handling styrka att man har fyllt 21 år.

Köparen (kunden) har alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten börjar gälla från den dag du fick produkten levererad till din leveransadress.
Defekt och skadat gods skall anmälas till info@baravin.nu för att erhålla ersättning.

För att radera dina personuppgifter på appen Bara Vin skicka ett mail till info@baravin.nu från den mail du skapade ditt konto med. Rätt till radering. Detta innebär att du har rätt att begära radering av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Tänk dock på att vi har rätten att behålla vissa uppgifter för tex transaktionshistorik mm. Du kan också radera dina uppgifter via appen.